Kako izbrati prava vhodna vrata za svoj dom? Takšna, ki bodo uporabna, funkcionalna, trpežna, z dolgo življenjsko dobo, takšna, ki bodo vedno znova navduševala tako vas kot člane vaše družine in obiskovalce?

To vprašanje je kar precej zapleteno, vendar pa morate ob teh pomembnih dejavnikih upoštevati še enega – prave mere! Seveda, najlažje je izmeriti odprtino za vhodna vrata in potem poiskati takšna, ki jih boste kar najlažje vgradili, nekoliko težje pa je izbrati vrata takšnih mer, ki bodo dajala prav poseben vtis. Prav ste prebrali, mere vhodnih vrat lahko pomembno vplivajo na dojemanje tako njih kot vašega doma v celoti, zato se tokrat malce ustavimo pri tem vprašanju.

vhodna vrata

Visoka vrata za več elegance

Kaj želimo povedati? Da lahko s skrbno izbranimi merami vhodnih vrat pomembno vplivate ne le na njihovo funkcionalnost, temveč tudi na vtis, ki ga vrata dajejo vašim gostom in tudi naključnim mimoidočim. Verjemite, da se bodo v vhodna vrata dodelanih dimenzij dobesedno zagledali, saj lahko ustvarijo izjemne vtise, vtise veličastnosti, prijetnosti, elegance in še česa.

Na srečo so tu vhodna vrata Pirnar, ki lahko omogočijo vse to. Njihovi strokovnjaki so odlični pri podajanju nasvetov o tem, kakšne mere izbrati za vaša vrata. Zagotovo se tudi vi strinjate, da veliki prostori, luksuzni domovi, vile in objekti, izdelani po sodobnih arhitekturnih smernicah, potrebujejo nekaj več kot klasična vhodna vrata. Takšna ima namreč že vsak, če pa je vaš dom ali določen objekt resnično nekaj posebnega, potem morajo biti v tej smeri seveda izdelana tudi vrata. Če torej niste za vrata klasičnih dimenzij, ki jih lahko najdete že povsod, potem obiščite podjetje Pirnar, ki nudi več različic vhodov za vaš okus. Z izjemno širino in višino vhodnih vrat lahko ustvarijo vtis veličastnosti, elegantnosti, razkošja. Če želite to, ste zagotovo na pravem mestu. Višja vrata zagotavljajo eleganten videz, širša pa razkošen.

Ne veste, kako naprej? Poiščite strokovnjaka

Odločitev je na vaši strani, vsekakor pa ste lahko prepričani, da se vrata izjemne višine ali širine nikakor ne bodo lepo podala majhni hiški na robu gozda. Tu morate nujno upoštevati, kadar izbirate nova vhodna vrata, saj si verjetno želite, da bi se ta skladala z objektom in okolico, v kateri je ta lociran.

Če ste v dilemi glede dimenzij, pa je še vedno najbolje, da za nasvet povprašate strokovnjake. Morda bo še najbolje, da vas kakšen od njih obišče in si objekt ogleda v živo! Tako bosta skupaj najlažje ocenila, kakšna vhodna vrata bi bila najprimernejša in kakšne dimenzije bi se najbolje podale v določeno okolje. Pri podjetju Pirnar se dobro zavedajo, da so želje strank na prvem mestu, zato vam bodo z veseljem prisluhnili, na vas kot stranki pa je, da jim postavite čim več vprašanj, da jih povprašate po mnenju, da jim morda podate tudi kakšne svoje predloge. Prepričani ste lahko, da vam bodo znali svetovati tako, da boste zadovoljni tako z izdelkom kot storitvijo.